Geosynt Oy

Kärsämäentie 5, 20300 TURKU
puh +358 40 728 3802
etunimi.sukunimi@geosynt.fi
www.geosynt.fi

Geosynt Oy on Suomen johtava geosynteettialan palvelukokonaisuuksien tarjoaja. Tarjoamiamme palveluita ja geosynteettejä käytetään laajalti mm. ympäristö- ja talonrakentamisessa, kaivosteollisuudessa ja infrarakentamisessa. Yhdessä asiakkaidemme kanssa olemme olleet rakentamassa Suomen infrastruktuuria auto- ja rautateillä, rakennuksilla ja kaivoksilla sekä viheralueilla. Tuotteemme suojaavat ympäristöä myös kaatopaikoilla, huoltoasemilla ja pohjavesialueilla.
Asiantuntijamme tarjoavat teknistä tukea projektisi kaikkiin vaiheisiin, aina suunnitteluvaiheesta toteutukseen asti. Kaikki asennustyöt tehdään sertifioitujen ja kokeneiden asentajiemme suorittamana turvallisesti ja asetettujen vaatimusten mukaisesti.

CETCO POLAND, CETCO Sp z o.o.SKA, Puola: bentoniittimatot, vedenpaine-eristeet. HUESKER Synthetic GmbH, Saksa: kallioverkko, geotuubit (lietteenkuivatus), lujiteverkot, yhdistelmälujitteet, lujitekankaat, asfalttilujitteet ja aktiiviset geokomposiitit, LOW & BONAR BV, Alankomaat: salaojamatot, eroosiotuotteet, luiskakennosto, LOW & BONAR Hungary Kft, Unkari: suodatinkankaat, suojageotekstiilit. SOLMAX & GSE Lining Technology GmbH, Saksa: tiivistyskalvot, salaojamatot.

http://www.geosynt.fi