Pöyry Finland Oy

PL 16, 01621 VANTAA
puh 010 3311
www.poyry.fi

Pöyry on kansainvälinen konsultointi- ja suunnitteluyhtiö. Pöyry tarjoaa metalli- ja kaivosteollisuudelle kaiken kattavat konsultointi- ja suunnittelupalvelut. Olipa kyse strategisesta neuvon annosta tai monimuotoisen hankkeen toteutuksesta, palvelemme asiakkaitamme hankkeen elinkaaren kaikissa vaiheissa.

Palvelemme kaivos- ja metalliteollisuutta kokonaisvaltaisesti: malminetsinnästä alkaen kaivosten, rikastamojen ja sulattojen suunnitteluun ja toteutukseen sekä kunnossapitoon. Kaivostoimintaan, mineraalien prosessointiin, metallurgiaan ja teollisuusprosesseihin liittyvät palvelumme ulottuvat hankkeen alusta loppuun.

Tarjoamme asiakkaillemme myös lämpö- ja sähkövoiman tuotantoon, siirtoon ja jakeluun, metsäteollisuuteen, biojalostukseen ja kemianteollisuuteen sekä infraan, vesihuoltoon ja ympäristöön liittyviä palveluja. Kehitämme yhdessä älykkäitä ratkaisuja ja hyödynnämme viimeisimpiä digitaalisia innovaatioita. Pöyryn liikevaihto vuonna 2017 oli 522 miljoonaa euroa, ja yhtiön osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin pörssissä. Noin 5 500 asiantuntijaa. 40 maata. 115 toimistoa.

http://www.poyry.fi