Terra-Team Oy

Juvan teollisuuskatu 16, 02920 ESPOO
puh +358 9 849 4030
info@terra-team.fi
www.terra-team.fi

Valmistamme työkaluja maa- ja kallioperän tutkimiseen. Olemme erikoistuneet syväkairauksessa käytettävien putkistojen ja kulutusosien valmistukseen. Toimitamme kaiken tarvittavan timanttiterästä vesiliekaan. Meiltä saat myös pohjaveden seurantaan tarvittavat muoviset havaintoputket ja pinnankorkeusmittarit.

Edustamme Suomessa Reflexin mittalaitteita. Tuoteohjelmaamme kuuluvat mm. ACT III- kairasydämen suuntauslaite, EZ-TRAC -sivusuuntalaite sekä GYRO -suuntauslaite. Edustamme myös AMC:n kairauslisäaineita. Varastoimme Suomessa Skandinaviassa yleisimmin käytössä olevat tuotteet, joka takaa lisäaineille nopeat toimitukset.

Rakennusosastolta löydät laitteet ja työkalut timanttiporaukseen ja -sahauksen. Ohjelmistoon kuuluu myös kaivinkoneiden kouratyölaitteet ja pölynsidontasumuttimet. Abem Instrument Ab, Ruotsi: Geofysikaaliset mittalaitteet. AMC, Australia: Porauslisäaineet. Dehaco, Alankomaat: Kaivinkoneiden lisätyölaitteet, pölynsidontasumuttimet. Reflex, Australia: Kairasydämen suuntauslaitteet, porauspuomin suuntauslaitteet, reikämittalaitteet

http://www.terra-team.fi